Home > Uncategorized > Es cīnīšos līdz pēdējam elpas vilcienam, lai saglabātu mūsu brīvību

Es cīnīšos līdz pēdējam elpas vilcienam, lai saglabātu mūsu brīvību

http://www.diena.lv/blogi/es-cinisos-lidz-pedejam-elpas-vilcienam-lai-saglabatu-musu-brivibu-13911039

2011. gada 25. oktobris

Līdzcietīgā, žēlsirdīgā Dieva vārdā.

40 gadus es darīju visu, ko spēju, lai gādātu ļaudīm mājas, skolas, slimnīcas. Kad tie bija izsalkuši, es gādāju viņiem pārtiku. Es pārvērtu Bengazī tuksnešus par lauksaimniecības zemēm. Es biju zem kovboja Reigana bumbām, kad viņš nogalināja manu audžumeitu. Viņš gribēja nogalināt mani, bet tā vietā viņš nogalināja nevainīgu bērnu.

Es arī palīdzēju Āfrikas brāļiem un māsām gādājot līdzekļus Āfrikas Savienībai. Es darīju visu iespējamo, lai palīdzētu ļaudīm saprast patiesās demokrātijas koncepciju, ieviešot tautas komitejas visā valstī.

Bet tas vienmēr bija par maz – daži cilvēki (pat tādi, kuriem bija daudzas mājas un jaunas mēbeles), teica, ka viņi neesot apmierināti, un ka tie vēlētos, lai būtu vēl vairāk. Viņi stāstīja amerikāņiem un citiem ārzemniekiem, ka viņiem vajagot “demokrātiju” un “brīvību”, nesaprotot, ka tā ir sistēma, kur lielākais aprij mazāko. Viņi, fascinēti ar šiem lozungiem, nesaprata, ka Amerikā nav bezmaksas zāles, bezmaksas slimnīcas vai bezmaksas mājokļi, nav bezmaksas izglītības un nav bezmaksas pārtika, izņemot gadījumus, kad cilvēki ubago vai stāv garās rindās pie zupas virtuvēm.

Lai ko es būtu darījis, dažiem tas nekad nav bijis pietiekami. Taču lielākais vairums zināja, ka es esmu Gamala Abdela Nasera garīgais dēls. Nasers bija vienīgais reālais arābu un musulmaņu līderis, kad viņš nolēma, ka Suecas kanāls pieder tautai, viņš līdzinājās Saladīnam. Es centos iet viņa pēdās, kad deklarēju, ka Lībija pieder manai tautai. Es to darīju, lai glābtu manu tautu no koloniālās kundzības – no zagļiem, kuri atņemtu mums visu.

Tagad mums uzbrūk lielākie spēki pasaules militārajā vēsturē. Mans mazais Āfrikas dēls Obama grib mani nogalināt, atņemt brīvību mūsu valstij, atņemt manai tautai bezmaksas mājokļus, bezmaksas medicīnu, mūsu bezmaksas izglītību, mūsu bezmaksas pārtiku, un tā vietā ieviest laupīšanu amerikāņu stilā, ko sauc par “kapitālismu”. Bet mēs visi, kas esam no no trešās pasaules, zinām, ko tas nozīmē. Tas nozīmē, ka korporācijas valda pār valstīm, pār pasauli un tautas cieš.

Tādējādi man nav izvēles, man ir jāstāv savā vietā, un, ja Dievs gribēs, es miršu, sekodams Viņa gribai, ejot pa ceļu, kas veda mūsu valsti pie ražīgiem laukiem, pie pārticības un veselības, un pat ļāva mums palīdzēt mūsu Āfrikas un arābu brāļiem un māsām, dodot viņiem darbu šeit, Lībijas Džamahīrijā.

Es negribu mirt, bet, ja tas būs vajadzīgs, lai glābtu šo zemi, manu tautu, tūkstošiem cilvēkus, kuri visi esat mani bērni, tad lai tā notiek.Lai tā būtu mana liecība pasaulei. Ka es stāvēju kā bāka pret NATO, stāvēju pret vardarbību, stāvēju pret nodevības sitieniem, stāvēju pret Rietumiem un to koloniālām ambicijām, stāvēju kopā ar saviem Āfrikas brāļiem, maniem patiesiem arābu un musulmaņu brāļiem.

Kamēr citi cēla sev pilis, es dzīvoju pieticīgā mājoklī vai teltī. Es nekad neaizmirsu savu jaunību Sirtē, es neizšķērdēju mūsu nacionālo bagātību. Un tāpat kā Saladīns, dižais musulmaņu vadonis, kurš izglāba Jeruzalemi, sev es paņēmu tikai pavisam niecīgu daļu.

Rietumos ir cilvēki, kas mani sauc par “nenormālu”, par “traku”, un, zinādami patiesību, turpina melot. Viņi zina, ka mūsu zeme ir neatkarīga un brīva un neatrodas zem koloniālās okupācijas. Zina, ka mana vīzija, mans ceļš ir skaidrs manai tautai. Zina, ka es cīnīšos līdz pēdējam elpas vilcienam, lai saglabātu mūsu brīvību.

Visuvarenais Dievs palīdzēs mums palikt brīviem un nezaudēt godu.

Komentāri

  • indikopleiss

    2011.10.25 10:01

    Līdzeklis saka, ka ir mērķa cienīgs.
    Ja jau šauj nost, tad laikam ir.

    • ssielpokidni

      2011.10.25 10:54

      Slikti līdzekļi sabojā labu mērķi.

  • Che

    2011.10.25 10:24

    Tu esi dzīvs, lai kā viņi to negribētu!

  • Ainārs

    2011.10.25 11:03

    Lielisks raksts!

  • Antisunists

    2011.10.25 13:01

    Ak, šis labais Murmurmams! Ak, šis nesavtīgais dievmīlis ar saviem miljardiem visās pasaules malās! Kādi nenormāli latviešu cūkas, fašisti, deģenerāti spēj jūsmot par masu slepkavām! Viņiem ir slikta demokrātija, bet diktatūra ir labu labā. Laiks paplašināt Aptiekas ielas teritoriju, lai uzņemtu trakomājā visus latviešu nacistus un citus nojūgušos salašņas. Viņu vāvuļošanas dēļ Latvija paliek vēl plikāka. Bet vispār trakus suņus nošauj, vai ne? Un Kadafi nekas labāks par traku suni nebija.

    • par apstulboto Antisunistu

      2011.10.25 14:26

      Antisunists lamu leksiku aizguvis no padomju laika. Tā toreiz avīzēs lamāja buržuaziskos Rietumus.

    • redz kā

      2011.10.25 14:41

      liberālfašisti streipveidīgie “Antisunisti” trako, apjaušot, ka uz latviešu vairākumu neiedarbojas mainstrīma mediju hipnoze un Kadafi latvieši uzskata par nepakļaušanos lielvarām simbolu!

    • tas, kas ir pats

      2011.10.27 00:01

      Tie, kur ir paši, zina ko grib, saprot , kā gribēt, zin- cik gribēt. Tas, kurš ir pats, runā un domā , kā pats. Jo patība nav piederība. Piederība ir tad, kad nespej būt pats. Jo ir valdosie, kalpi un brīvie (paši). Un valdošais bez kalpa nevar iztikt un otrādi- tāpēc viņiem ir savstarpēji sevi jāatbalsta un jāizdeldē beīvie. Tie, kuri brīvības vārdu izmanto nebrīves piesegšanai, nebūs brīvi, bet saistīti. Un tie saistītie būs tie atkarīgie. tie atkarīgie nedomās , bet mācīs citus domāt, kā būt atkarīgiem. Jo viņi nespēj būt pats. Un tā kā viņi snespēj būt oaši- viņi ir nolemtie. Bet nolemti savā atkarībā, tie nevarēs apstāties.
      UN tu esi nolemtais

  • taisnība

    2011.10.25 13:41

    Ceru ,ka Kadafi ir jau Paradīzē,bet šiem okupantiem vēl tik viss priekšā…un ceru šie aizrīsies savās asinīs..!

  • Pasaules vērotājs

    2011.10.25 14:02

    Visu cieņu M.Kadafi. Viņa testaments liek aizdomāties.

  • Janka

    2011.10.25 14:29

    Arī Hitlers un Staļins visu darīja tikai tautas labā…

    • 2011.10.25 14:43

      Ak, stulbeni, tev vajadzētu zināt, ka Kadafi idols bija Nasers un viņš necieta ne Hitleru, ne Staļinu!

    • Tam …

      2011.10.25 15:40

      Tu pats esi stulbenis, ja nesaprati, kas tiek salīdzināts. Runa nav par personām, bet par viņu apgalvojumiem. Visi, pat visbriesmīgākie tirāni apgalvo, ka rīkojas tautas labā.

    • 2011.10.25 16:57bet kas gan būtu tie, kas to, neapgalvo?
      Arī visās demokrātijās visi, pat visbriesmīgākie politiķi apgalvo, ka rīkojas tautas labā.
    • Monarhists

      2011.10.25 17:00

      visbiežāk jau demokrātija ir labi maskēta tiranija

    • kārlis

      2011.10.25 18:59

      Ko tu melo, ne Hitlers, ne Staļins neko nedarīja tautas labā, visu viņi darīja savu personīgo ambīciju labā, līdzīgi kā Sarkozī, Berluskonī, Obama, Putins, u.c.

  • fakts

    2011.10.25 14:47

    NATO uzbrukums Lībijai ir tikpat bandītisks, kā savā laikā Staļina uzbrukums Somijai, Baltijas valstīm un Polijai

  • Pretošanās lielvarām

    2011.10.25 14:53

    būt pro-Kadafi nozīmē būt pro-Latvia. Padomājiet, ja mums uzbruktu Krievija, vai mums būtu tāds Kadafi, kas spētu tik ilgi vadīt pretošanos?

  • Es

    2011.10.25 14:58

    raudu…

  • var jau būt, ka ….

    2011.10.25 15:33

    Мужчина, присутствующий на распространенных фото-видеоматериалах был опознан и идентифицирован.
    Им оказался, как и следовало ожидать не Лидер Джамахирии, а один из его двойников по имени Али Маджида Аль-Андалус, который жил в Сирте, и был известен в Ливии своим сходством с Муаммаром Каддафи.
    Поэтому, следует оставить скорбь и панику, и перестать доверять деморализующим сообщениям, заинтересованных во лжи средств массовой информации.
    Кроме того, целью психологической войны НАТО является именно деморализация и растерянность общественности.
    Интернет и социальные сети полны недостоверной информации, поддельных документов, кишат ложными “ливийскими сайтами”.
    И еще. Только что передали по ТВ. Что тело “Каддафи” не будут передавать родственникам, а захоронят “где-то в пустыне”, попросту уничтожат, скроют вещественные доказательства, чтобы невозможно было его родственникам или специалистам провести экспертизу. Достаточно два факта, чтобы понять, предъявленный миру растерзанный “Каддафи” вовсе и не Каддафи:
    1. Не были предъявлены результаты генетической экспертизы.
    2. От трупа избавились, не дав его для опознания родственникам.
    Этого достаточно, чтобы понять, что умники в Белом доме в очередной раз решили нае…ть весь мир. Примерно, как с Бен Ладеном – поймали, генетическую экспертизу состряпали за несколько часов и скинули труп в море, чтобы никто не смог перепроверить.

  • senlatvis

    2011.10.25 17:02

    vienalga, vai demokrātija, vai monarhija, vai kas
    galvenais ir tautas izdzīvošana

  • Arvids Ulme

    2011.10.25 17:15

    paldies visiem, kas neslēpj Patiesību

  • šis nu vēl nav gluži testaments

    •  2011.10.25 21:43

      testamenta saturs esot – kur viņu glabāt, kādā apģērbā utt.

  • Disposable Teens

    2011.10.25 18:50

    teksts jau izcils, vadoņa pēdējā runa, bet to kā ir īstenībā varam tikai minēt, bet par asv ietekmi, es domāju te ļoti labi pateikts, korporācijas utt. a mums un visai pārējai pasaulei parādīja, ka kalponi spīdzināju’\si ar vedrošu ūdeni, ka Kadafi dzīvojis ubergrezni utt.utjp. ko ta mēs, mēs jau sīkveli, niecības, kas spēj tik komentārus rakstīt portālā.

    • vālodze

      2011.10.27 00:18

      jā, jā, un vēl Klintone stāstīja, ka lojalisti masveidā izvaro Lībijas sievietes. Un naciķi sava laikā ar īpašu pompu rādīja Katiņu- redz, kā komunistu partnerim neviecās- nepaguva kārtīgi pēdas iznīcināt. Būtiska ir izmaīņa- karu nedrīskt saukt par karu, iebrukumu par iebrukumu, invāziju par okupāciju. nonāvēšana nav slepkavība, bet aizsardzība. Un ” drosības politika” ,aizsargājot sādas vērtības, ir ‘stabilitates garants’ “simboliskām vērtībām.” Un jaunās pasaules kārtības pamatā ir vardarbības, melu un nodevības, ( pirkšanas- pārdošanas) prakse. Jo , redziet, politika esot ” kompromisa māksla ” ,. lai politiķi nodarbojas ar politikas kompromisa pirkšanas – pārdošanas konjunktūru, vēsturē paliek valstvīri.

  • Mežasuns

    2011.10.25 19:15

    Kad visu Pasauli pārrauga visaptverošs spiegošanas satelītu tīkls, kad daudzās Pasaules valstīs no attāluma vadīti iznīcinātāji bez tiesas nogalina cilvēkus, kad nedaudzi cilvēki mājīgos birojos spriež daudzu valstu likteņus, kad pilsētu sagraušana un iedzīvotāju iznīcināšana tiek nosaukta par “moderno rietumu demokrātiju”, vien tikai atmiņas par Kadafi Lībiju un viņa centieni atmiņā paliks kā spirdzinošs ūdens malks .

  • Antons Šmits-pilots ar bumbām.

    2011.10.25 19:24

    Katrs iedzīts stūrī despots,sāk ļerkstēt pa dievu un labestībām.Taču,beduīni,domā savādāk.

    • 2011.10.25 21:481. Stūrī viņu neiedzina, bet piedāvāja emigrēt
      2. Kuri tad beduini? Kadafi arī ir beduins
  •  2011.10.25 23:17Tikai pats neko nesaka par kristiešu vajāšanām Lībijā un augošo islāmistu fundamentālismu!
    • grūti saprast ko coppermine grib teikt

      2011.10.25 23:53

      Christians in Libya are afraid that a takeover of the country by Islamic fundamentalists, should leader Moammar Gadhafi fall, would threaten their safety, said a Franciscan priest who has served in the North African nation for seven years.

      “Under Gadhafi, we’ve been protected,” the priest told Catholic News Service from Rome Feb. 24, eight days after leaving the country on a pre-planned trip. He asked not to be identified so as not to jeopardize his return to Libya.

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment